Presentatie aan commissieleden

evolutiebioloog Menno Schilthuizen aan het woord terwijl de commissieleden aandachtig luisteren

Vrijdag 25 september hebben wij speciaal voor de commissieleden van de raadscommissie Leefbaarheid en Bereikbaarheid een presentatie verzorgd over ons natuuronderzoek. Een klein aantal commissieleden was aanwezig (Partij voor de Dieren, D66, GroenLinks en Leiden Participeert). Het lijkt er op dat zij het belang van het groenbehoud op het terrein inzien en vinden dat alternatieven voor de fietsroute moeten worden afgewogen. Wethouder North kon niet aanwezig zijn bij de presentatie maar zal later een keer langskomen.

Gerry van Bakel van Sleutelstad was bij de presentatie aanwezig en maakte er een mooie reportage over. Lees het hele artikel op de website van Sleutelstad.

Luister hier het interview met een paar commissieleden: